(044) 561-26-90

(067) 465-59-27

Пн-Пт 09:30 - 17:00

 
Головна / Новини / Ми відповідаємо за тих, кого приручили…

Ми відповідаємо за тих, кого приручили…

10.12.2018

У багатьох з нас є домашні тварини, які приносять у наше життя радість та особливий комфорт. Але найчастіше з цією радістю разом із прекрасним песиком або кішечкою ми отримуємо проблеми, пов'язані з доглядом за нашими маленькими друзями. До цих проблем найчастіше відносяться залишені домашніми вихованцями на килимах та м'яких меблів екскременти, блювання та неприємні запахи.

Нам доводиться купувати різну побутову хімію, яка не завжди підходить для видалення неприємних запахів та слідів життєдіяльності домашніх тварин. Справа в тому, що така хімія не здатна досить глибоко проникнути в матеріал, чи то килим, килимове покриття чи меблева оббивка. Адже за задумом природи саме запах сечі та калу повинен якомога довше повідомляти всіх оточуючих про перебування в цьому місці представника тваринного світу.

І навіть якщо Вам здалося, що після застосування побутового засобу запах повністю зник - він через деякий час знову з'явиться, оскільки його джерело може знаходитися в нижніх шарах килима. У цьому місці відбувається стрімке розмноження різних бактерій та мікробів.

В асортименті компанії Lindhaus є спеціальний м'який миючий засіб для текстилю та килимів Textile, яке делікатно вирішує всі проблеми, пов'язані з неприємними запахами на будь-яких килимах та м'яких меблях. Для особливо складних випадків скористайтеся засобом для виведення плям Spotter. Просто розпорошіть спрей на пляму, протріть чистою серветкою, а потім застосуйте порошок для сухого хімічного чищення килимів ECODRY.

До речі порошок ECODRY чудово підійде для генерального передноворічного прибирання, повернувши чистоту та свіжість Вашим килимовим покриттям для підлоги!

З наступаючим Новим роком!