(044) 561-26-90

(067) 465-59-27

Пн-Пт 09:30 - 17:00

 
Головна / Новини / У Євросоюзі набула чинності ухвала Єврокомісії про заборону на потужні пилососи

У Євросоюзі набула чинності ухвала Єврокомісії про заборону на потужні пилососи

19.09.2017

З 1 вересня 2014 року на всій території Євросоюзу заборонено продаж пилососів, потужність яких перевищує 1600 Вт. Компаніям, які займаються випуском пилососів, доведеться відмовитися від моделей, які не відповідають новим вимогам. А з 1 вересня 2017 року заборонено виробництво та продаж пилососів потужністю понад 900 Вт.

Європейська влада пояснює ці заходи боротьбою із глобальним потеплінням. Згідно з новими правилами, виробники пилососів повинні будуть вказувати на упаковці оцінку енергії, що споживається пристроєм. Всі моделі маркуватимуться за 7-бальною шкалою - від A до G.

Нове правило дозволить заощадити 19 терават-годин електроенергії на рік до 2020 року, вважають автори постанови. Це приблизно відповідає кількості електроенергії, яка виробляється чотирма електростанціями або споживається 5,5 млн європейських домогосподарств. Автори ініціативи заявляють, що хороша робота пилососу не залежить від його потужності. І цьому є низка прикладів.

Вертикальні пилососи Lindhaus як професійні, так і для дому повністю відповідають новим правилам. Потужність будь-якого пилососу Lindhaus для сухого або вологого прибирання не перевищує 800 Вт. У цьому безпосередньо потужність всмоктування вище, ніж в інших виробників. Висока якість роботи прибиральної техніки Lindhaus гарантована унікальними технічними характеристиками. Всі пилососи мають два окремі мотори: мотор двигуна і мотор електрощітки. Тільки вертикальні пилососи Lindhaus мають найвищу у світі швидкість обертання турбощітки - 5000 оборотів за хвилину та вбудовану систему сухої хімчистки килимових покриттів.

При використанні прибирального обладнання Lindhaus очищаються не тільки підлоги, килимові покриття та меблі, а й повітря приміщень. Чистота повітря, що виходить з пилососів, повністю відповідає європейським стандартам (EN 1822). Досягається це за рахунок 6-рівневої системи фільтрації: мікрофільтр Super Air Clean, Active Air Clean для видалення неприємних запахів, а також фільтр Active Hepa S-class, рекомендований навіть людям, схильним до алергій. Результат – 99,97% ефективності фільтрації!